Je bent van plan om een huis te renoveren of bouwen, maar je weet niet welke vloer je nu het beste kiest? Kiezen voor een gietvloer kan wel eens het antwoord zijn voor jouw probleem.

Wat is de beste gietvloer?

Voor woningen kies je het beste voor een PU gietvloer. Dit is een vrij flexibele gietvloer die zacht aanvoelt. Het is zoals elke gietvloer een naadloze vloer. Je vindt er verder ook geen groeven of scheuren in. Dit zorgt ervoor dat de gietvloer erg gemakkelijk is in onderhoud. Je hoeft maar een keer over de vloer te gaan en je kunt er zeker van zijn dat je al het vuil hebt weggedaan.

Verder is de PU gietvloer geschikt voor eender welk ondergrond en goed te combineren met vloerverwarming. Dit maakt heel het verbouwingsproces eenvoudiger en sneller. De gietvloer is waterdicht en brandwerend.

Gietvloeren dempen daarbij het geluid in de ruimte. De perfecte vloer voor een jong gezinnetje die de rust wat wilt bewaren. Kindjes kunnen vrij op de grond spelen aangezien het een van de meeste hygiƫnische vloeren is.

De PU gietvloer is dus minder stevig dan de epoxy gietvloer, maar ze zijn wel stevig genoeg voor in kantoren en woningen. Pas wanneer je met gevaarlijke vloeistoffen gaat werken of met zware machines moet rondlopen, wordt de epoxy gietvloer aangeraden. Deze gietvloer is moeilijker te combineren met vloerverwarming en is ook niet geschikt voor elke ondergrond.

Gietvloeren zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren. Zo vind je altijd de kleur die je wilt en die perfect bij de rest van je interieur past. Of je nu een landelijke, een industriƫle of een moderne inrichting hebt. Met een gietvloer kan het allemaal.

Pin It on Pinterest